Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс вярва, че тимът му има сили

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс вярва, че тимът му има сили
Коментари Харесай

Мойс: Искаме да направим следващата крачка

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс има вяра, че отборът му има сили да се класира на финала в Лигата на конференциите. Утре " чуковете " одобряват АЗ Алкмаар на " Лондон Стейдиъм " в първи полуфинален конфликт.

Преди година тимът стигна до тази фаза и в шампионата Лига Европа, само че там загуби от Айнтрахт (Франкфурт), който след това подвигна трофея. Сега Уест Хам ще се опита да направи идната крачка и да се класира на първи край в Европа от 47 години.

" Би било ужасно. За всеки тим достигането до край е огромно достижение. Всеки желае да има триумфи. Ще се опитаме. Страхотно бе, когато през предходната година стигнахме до полуфинал. Сега ще се опитаме да създадем и идната стъпка и да стигнем до финала.

Не мисля, че сме крили упоритостите си за край. Когато обаче си на полуфинал, имаш противник, който заслужава почитание.

Мисля, че АЗ Алкмаар прави необикновен сезон и са доста сложен противник. Те играят добър футбол. Разполагат с доста млади и вълнуващи футболисти.

Сега дишаме по-спокойно и поради мача през уикенда. Получаваме невероятна поддръжка на " Лондон Стейдиъм ". Малко са клубовете в Европа, които могат да получат поддръжката на 62 500 свои последователи. Виждам, че почитателите са разчувствани от опцията да отидем на край. Ще се опитаме да го създадем ", съобщи Мойс, който добави, че е малко вероятно Курт Зума, който имаше контузи в глезена, да е подготвен за утрешния дуел. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР